Direct golf handicap halen en registratie lid worden van onze golfvereniging via Mijn Golfhandicap

Goedkoopste van Nederland zonder inschrijfkosten! Handicap 54 pas zonder handicapregistratie 29 euro met handicap registratie 39 euro.

Handicap 54 pas zonder handicap registratie 29 euro na 1 juli 22 euro.
Handicap 54 pas met handicap registratie 29 euro na 1 juli 27 euro

Aanmelden golf handicap registratie>>

Informatie golf handicap registratie
 

U wilt uw golf handicap halen en registratie? Dat kan na het behalen van uw golfbaanpermissie kunt u zich direct aanmelden voor een van onze golfhandicap cursussen en online handicapregistratie. Alle golf handicap cursussen zijn inclusief registratie van uw golfhandicap.  Als u deelneemt aan een van de cursussen wordt u ook automatisch uitgenodigd voor de 123 golftoernooien. 

 

Als u geen cursus mee wilt doen kunt u zich ook meteen aanmelden als lid van onze golfvereniging. Wij vragen dan meteen uw nieuwe gvb pas aan met handicap registratie. Na het inleveren van 3 qualifying kaarten van minimaal hcp 36 kunnen wij uw playing handicap aanvragen. Een van de drie scorekaarten moet hoger dan 36 stableford ounten zijn. De scorekaarten moeten ook goed zijn ondertekend door de marker en voorzien van een qualifying sticker van de NGF.

 

Golfhandicap registratie aanvragen

Om een golfhandicap te krijgen moet men zich eerst aanmelden bij een aangesloten golfvereniging van de NGF. De golfvereniging moet dan gerechtigd zijn door de NGF om handicaps te registeren. Via Mijngolfvereniging.nl een golfvereniging zonder golfbaan kunt u zich aanmelden voor handicapregistratie. Mocht u vragen hebben over de regsitratie van uw golfhandicap dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of live chat.

 

Voordeel lid golfvereniging

  • Gratis golfjournaal
  • Online qualifying scorekaarten invoeren
  • 10% korting golftycoon.nl
  • Deelname wedstrijden
  • Maandelijks nieuwsbrief
  • Golf Kortingen
  • Greenfee Kortingen
  • Golfles Kortingen

Meld u aan als lid via de live chat of ga direct naar Mijngolfvereniging.nl