Uw golfhandicap halen via een van onze handicap cursussen inclusief EGA registratie

 

 

Waarom een golfhandicap halen? Na het behalen van uw gvb is de volgende stap uw golf handicap halen. Het leuke van een golfhandicap is dat u dan te weten komt wat uw speelsterkte is. Normaal start iedereen met een handicap van 36. Na het inleveren van 3 qualifying scorekaarten van minimaal handicap 36 wordt de best gelopen scorekaart eruit gehaald. Dit wordt dan uw start handicap. Om uw golfhandicap te verlagen kan men qualifying kaarten lopen en invoeren.

 

Hoe kan ik registratie voor mijn golfhandicap aanvragen

Om een golfhandicap te krijgen moet men eerst regsitratie aanvragen bij de EGA . Om een golfhandicap te halen moet men lid zijn bij een aagesloten vereniging van de NGF. Onze online golfvereniging MIjngolfvereniging.nl is een virtuele online golfvereniging die gerechtigd is om qualfying kaarten in te voeren van de NGF. Men kan heel simpel registratie aanvragen door zich aan te melden als lid van onze golfvereniging. Men kan via de website direct aanmelden en ook via mygolf de gelopen qualifying kaarten invoeren.  Mocht u vragen hebben dan kunt u ons ook een e mail sturen of directvia de live chat contact zoeken. 

 

Wanneer krijg ik een ega golfhandicap.

Na het aanmelden als lid moet u eerst 3 gelopen kaarten opsturen via de mail of post met minimaal 36 stablefordpunten. Daarna kunt u het gehele jaar kaarten invoeren over 9 of 18 holes. Elke scorekaart moet ondertekend zijn door de speler en de marker. Na het invoeren van de kaarten zal meteen uw handicap worden aangepast. Via de knop My Golf op de website van Mijngolfvereniging.nl kan men een profiel aanmaken en online uw golfhandicap bekijken.