29 euro goedkoopste handicap registratie van Nederland. Kijk en vergelijk!

Goedkoopste handicap registratie van Nederland voor 26 euro! Kijk en vergelijk.

Handicap 54 pas zonder handicap registratie 29 euro na 1 juli 22 euro.
Handicap 54 pas met handicap registratie 29 euro na 1 juli 27 euro

Direct aanmelden >>

Hoe kan de registratie zo goedkoop zijn?

Veel aanbieders rekenen kosten die er helemaal niet zijn. U kunt ook via ons per maand opzeggen. Onze online golfvereniging MGV nummer 769 is aangesloten bij de NGF. U krijgt een officiele NGF federatie pas.

Wat is handicap registratie?

Na het behalen van uw Clubhandicap 54 kunt u Q kaarten gaan lopen om uw handicap te verlagen. Dit verlagen van uw handicap kan alleen als uw handicap registratie actief is. Zodra u zich aanmeld als lid activeren wij dit direct bij de NGF en ontvangt u binnen een uur de inlog code van ons online handicapsysteem. Handicap registratie is nog nooit zo goedkoop en simpel geweest! Heeft u problemen met het invoeren van Q kaarten dan doen wij dat voor u.

Voordelen Handicap registratie

Eigen profiel
Direct invoeren scorekaarten
Handicap en statistieken bijhouden
Iphone app
Golfkortingen
10% korting Golftycoon

Wat kost registratie van een handicap?

De registratie zelf kost niks. U doet dit zelf door een Q kaart te lopen met een marker. De verschillen in kosten zit in een handicap pas zonder registratie en met registratie. Bij de pas met registratie krijgt u een inlog van het software systeem en activeren wij de registratie bij de ngf.

Wat is een Qualifying kaart?

Om een qualifying kaart te lopen moet men een golfbaan lopen die Qualifing is. Dit betekend dat de scorekaarten gebruikt kunnen worden om uw handicap te verlagen. Vooraf moet u aangeven of u een Q kaart wil lopen. Aanmelden doet u bij de receptie! De Q kaarten worden meestal geregisteerd in een map. Daarna kunt u de q kaart invoeren via ons online systeem voor uw handicap registratie.

Aanmelden handicap registratie

U kunt zich aanmelden door op de onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op en binnen een uur heeft u een nieuw NGF nummer en de inlog van ons handicap systeem.

 

Aanmelden handicap registratie >>